Conferința Națională de Management Modern în Energie va avea loc pe 10 noiembrie la București

mme_2015.jpgPe deta de 10 noiembrie este programată la JW Marriott Bucharest Grand Hotel – Sala Constanța Ballroom, Conferința Națională de Management Modern în Energie. “Smart grid, smart meter” este tema acestei conferințe, dedicată radiografierii sectorului energetic din România și stabilirii celor mai potrivite soluții informatice pentru eliminarea diverselor probleme.

Participanții la dezbateri vor încerca să demonstreze că, aplicând ultimele soluții IT&C, se pot construi rețele “inteligente”, cu numeroase beneficii. Printre acestea se numără creșterea calității energiei electrice și a eficienței energetice, îmbunătățirea securității datelor, optimizarea consumului de energie și un management mai bun la nivelul rețelelor electrice de distribuție.

Vor participa aproximativ 100 de persoane, membri ai Parlamentului, reprezentanți ai Guvernului, ai Ministerului Energiei, întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, ai agențiilor subordonate, ai serviciilor publice și ai unor companii cu activități în domeniul Energiei.

Oameni și Companii proiectează și derulează programe de comunicare cu grupuri de audiență specializate: business și premium-business, educație, sănătate, administrație publică, politic-guvernamental, parlamentar și alte grupuri identificate împreună cu partenerii pentru care comunică.

Cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea serviciilor de consultanță în domeniul comunicării directe active, prin intermediul unor instrumente personalizate, Oameni și Companii este un promotor al comunicării interinstituționale eficiente, în diverse domenii.

Persoane de contact pentru Conferința Națională de Management Modern în Energie:

Detalii legate de participarea la Conferință:

Adelina Brestoiu – Coordonator eveniment, Mobil: 0731 077 777, Email: adelina.brestoiu@oamenisicompanii.ro

Detalii legate de promovare în cadrul Conferinței: Ioana Vasilescu – Account Manager, Mobil: 0728.116.745, email: ioana.vasilescu@oamenisicompanii.ro