Ciprian Marius Băncilă, fostul prefect al Braşovului, a fost instalat în funcţia de subprefect

Ciprian Marius Băncilă, fostul prefect al Braşovului până la începutul lunii martie, a fost instalat în funcţia de subprefect al judeţului. El a declarat după investire că va fi în slujba cetăţenilor, implicându-se foarte mult în rezolvarea problemelor care ţin de fondul funciar.

Obiectivul mandatului meu, în calitatea de subprefect al Braşovului, este de a servi comunitatea şi de a fi în slujba cetăţenilor, de a rezolva problemele stringente ale fondului funciar, de a asigura transparentizarea instituţiilor publice şi de a munci în echipă, de a aduce plusvaloare, pentru că cetăţenii acestui judeţ merită acest lucru. Situaţia în ceea ce priveşte fondul funciar este una delicată şi nu am ascuns niciodată acest fapt, dar împreună cu comisiile locale de fond funciar şi comisia judeţeană din Prefectură, vom încerca să rezolvăm cât mai multe dintre aceste probleme“, a dat asigurări Ciprian Băncilă.

Prefectul Marian Rasaliu a declarat, la rândul lui, că acum echipa este completă la Prefectură. “Eu îi încredinţez pe toţi braşovenii de performanţa acestei echipe, care va face tot ce depinde de ea pentru bunul mers al judeţului Braşov. Cu bună înţelegere, cu o continuare inteligentă a proiectelor începute şi cu o finalitate a acestora, eu consider că va fi dezideratul nostru. Sunt multe proiecte care necesită experienţă, profesionalism, în cadrul celor implicaţi. Vă asigur de multă seriozitate în ceea ce mă priveşte şi de deschidere pentru buna funcţionare a Instituţiei Prefectului”, a concluzionat prefectul Marian Rasaliu.

Ciprian Marius Băncilă are 42 de ani, este de profesie inginer şi are un doctorat referitor la protecţia mediului. Până în luna martie 2016, când a fost numit în funcţia de prefect al Braşovului, a fost director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov. AGERPRES