Bogat program cultural-artistic de Sărbători în municipiul Moinești

Primăria municipiului Moinești a pregătit o amplă suită de evenimente cultural-artistice în perioada premergătoare Sărbătorilor de Crăciun. Acestea au debutat pe 17 decembrie, la Sala de Festivități a Primăriei, cu un program religios, urmat pe 19 decembrie de concertul “Vis de Decembrie“, susținut de orchestra Filarmonicii Bacău la Centrul Cultural Lira.

Pe 20 decembrie, tot la Centrul Cultural Lira, va avea loc de la ora 18.00 spectacolul de teatru susținut de trupa “Cuibul Artiștilor” din București. Aceeași trupă va susține piesa “Fluturii sunt liberi” pe 21 decembrie, de la ora 18.00. Pe 21 și 22 decembrie, Parcul Dada va fi gazda unor spectacole susținute de elevi de la școli din municipiul Moinești.

Pe 23 decembrie, între orele 11.00 și 15.00, I Wheel Club Moinești organizează evenimentul “Moș Crăciun pe bicicletă”, iar de la ora 14.00 la Centrul Cultural Lira va avea loc Spectacolul de Crăciun susținut de M.Y. Music Art și Irina Pashalov.

Pe 27 decembrie, de la ora 14.00, pe Scena Parc Băi va avea loc Festivalul de Datini și Tradiții, urmat de la ora 19.30 de spectacolul “Acasă, de Crăciun”, la Centrul Cultural Lira.