Home Despre noi Staff Contact

Premiile de Excelenta Administratie.ro

Conferinţa Naţională de Management Modern în Administraţie


ADMINISTRATIE PUBLICA CENTRALA
ADMINISTRATIE PUBLICA LOCALA
MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iasi

Data publicarii: Duminica, 17 Ianuarie 2016 Alte articole din E-Administratie
 

Informatizarea administrației publice aduce servicii mai bune pentru cetățeni

siveco_logo_nou.jpgO administrație publică modernă se bazează pe automatizarea proceselor care contribuie la îmbunătățirea relației cu cetățenii și, în același timp, eficientizează munca funcționarilor.
Pachetul informatic SIVECO Applications 2020, care se regăsește în portofoliul de soluții ale SIVECO România și care se adresează administrației publice, asigură automatizarea proceselor de lucru, având impact imediat asupra creşterii calităţii, accesibilităţii şi transparenţei serviciilor oferite cetăţenilor.

SIVECO Applications 2020 este un sistem integrat pentru gestiunea resurselor care permite comunicarea în timp real între compartimentele instituţiilor, oferind suport pentru fundamentarea deciziilor manageriale. Prin utilizarea acestui sistem informatic, productivitatea muncii de la diferite nivele ale administraţiei creşte, reducându-se timpul de răspuns la solicitările contribuabililor, cărora li se asigură accesul permanent la informaţii.

Componentele acestui pachet asigură informatizarea completă a fluxurilor de documente financiar-contabile între compartimente, a activităţilor legate de gestionarea mijloacelor fixe, a obiectelor de inventar, a materialelor, precum şi a celor privind calculul salariilor, gestionarea operativă a tuturor categoriilor de documente implicate în fluxul execuţiei bugetare, obţinerea în timp real a rapoartelor dorite, în formă optimă şi cu informaţii corecte şi complete, informatizarea activităţilor legate de gestionarea contractelor şi a veniturilor instituţiei. În plus, utilizarea acestor aplicații permit interoperabilitatea tuturor datelor gestionate de ele.

Beneficiile se observă imediat: se reduce timpul necesar prelucrării datelor și informațiilor datorită gestionării automatizate a documentelor, se asigură un răspuns mai rapid la solicitări și o administrare eficientă a colectării și utilizării taxelor locale, precum și o îmbunătățire semnificativă a nivelului de pregătire a personalului. Primarii pot lua astfel decizii mai bune, fundamentate pe indicatori financiari și de performanță.

"Aplicaţiile noastre care se adresează administrației publice micşorează timpul de răspuns al funcţionarilor la solicitările cetăţenilor, diminuează birocraţia, reducând în acelaşi timp eforturile administraţiei în ceea ce priveşte gestionarea şi controlul activităţilor interne", afirmă Lăcrămioara Bârseti, directorul departamentului SIVECO Applications din cadrul SIVECO România.

Dacă doriți să primiți mai multe detalii despre componentele sistemulului informatic SIVECO Applications 2020 sau pentru a intra în legătură cu un consultant ERP, vă rugăm să ne scrieți la adresa marketing@siveco.ro.

Despre SIVECO România

SIVECO România dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

SIVECO România este specializată în execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare pentru educație, sănătate, agricultură, instituții vamale, organizații europene, firme private, instituții publice.

De-a lungul celor 24 de ani de existenţă, compania a fost recompensată cu peste 200 de premii interne şi internaţionale.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.linkedin.com/company/siveco-romania.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !

Alte articole din E-Administratie


 Primaria Giurgiu


Newsletter


Editorial
București - falimentul administraţiei locale
kivu_mircea.jpg
Un editorial de Mircea Kivu, publicat în ziarul "România Liberă" Citeste


Analiza
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. Citeste


Interviu
Luminița Chivu (INCE): "România nu are prea mulți salariați în sectorul public, ci prea puțini în sectorul privat"
chivu_luminita.jpg
Problema României nu este neapărat aceea că sunt prea mulți salariați în sectorul public, ci faptul că sunt prea puțini angajați în sectorul privat și mulți dintre aceștia sunt plătiți cu salariul minim, care este foarte scăzut, a declarat într-un interviu pentru Agerpres, Luminița Chivu, director general al Institutului Național de Cercetări Economice "Costin C. Kirițescu" (INCE), din subordinea Academiei Române. Citeste


Compania saptamanii
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă"
mangalagiu_iulian.jpg
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi", afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. Citeste


Eveniment
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
urbanconcept_2016_1.jpg
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. Citeste

agerpres.ro

Semnal Editorial
Raportul anual Administratie.ro 2015 este acum disponibil pentru descărcare gratuită!
Echipa redacţională a portalului Administratie.ro are plăcerea să anunţe finalizarea Raportului anual pe 2015, o sinteză a celor mai importante evenimente, proiecte şi declaraţii de anul trecut în domeniul administrației publice. Raportul Administratie.ro 2015 a apărut ca rezultat al interacțiunii dintre portalul Administratie.ro și cititorii săi, în covârșitoare parte reprezentanți ai instituțiilor publice din România. Citeste

Vizitatori
counter