Home Despre noi Staff Contact

Premiile de Excelenta Administratie.ro

Conferinţa Naţională de Management Modern în Administraţie


ADMINISTRATIE PUBLICA CENTRALA
ADMINISTRATIE PUBLICA LOCALA
MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iasi

Data publicarii: Marti, 19 Octombrie 2010 Alte articole din Companii
 

Bosch intră în şcoli cu "Atelierele Creative Dremel"

logo dremel_mic.jpgÎn data de 23 octombrie 2010, Dremel lansează programul "Atelierele Creative Dremel", proiect demarat în şcoli şi facultăţi, al cărui scop este promovarea bricolajului în rândul elevilor şi studenţilor din România. Demarat iniţial doar în 2 oraşe - Bucureşti şi Braşov - proiectul "Atelierele Creative Dremel" se doreşte a deveni un program educaţional complex, dezvoltat la nivel naţional şi se adresează şcolilor profesionale, liceelor şi facultaţilor cu profil tehnic.
Proiectul are două etape: "Train the Trainers" (‘’Instruieşte instructorii’’’) şi concursul de bricolaj organizat între şcoli şi facultăţi.

Prin intermediul atelierelor creative practice, Dremel îşi propune familiarizarea elevilor şi studenţilor cu uneltele multifuncţionale Dremel şi stimularea creativităţii şi imaginaţiei participanţilor.

Proiectul Dremel are două etape, iar primul pas, numit "Train the Trainers" (Instruieşte instructorii), presupune instruirea a câte doi profesori din fiecare şcoală şi facultate din program. În cadrul acestui eveniment, profesorii au ocazia să realizeze mai multe teme practice, de la pirogravura unui suport de pahare sau gravură în lumânare, la personalizarea diverselor obiecte, folosind tehnica embosării. Prima etapă se va desfăşura în Braşov (pe 23 octombrie) şi Bucureşti (pe 30 octombrie), fiind invitate să participe în total 59 de centre de învăţământ. Din Bucureşti au fost invitate 22 de şcoli şi 7 facultăţi din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, precum şi 10 facultăţi din cadrul Universităţii Politehnice. Oraşul Braşov a fost invitat să participe cu 15 colegii tehnice şi 5 facultăţi din cadrul Universităţii Transilvania.

A doua etapă a programului "Atelierele Creative Dremel" presupune demararea unui concurs Dremel la nivel naţional. Astfel, cu ajutorul uneltelor Dremel, oferite de firma Robert Bosch, şi sub îndrumarea profesorilor care au participat la prima etapă a proiectului, elevii şi studenţii din centrele de învăţământ participante vor realiza câteva teme propuse de firma Robert Bosch, dând frâu liber imaginaţiei şi creativităţii. Şcoala sau facultatea cu cele mai frumoase lucrări, va fi premiată cu un set complet de unelte şi accesorii Dremel. Alegerea echipei câştigătoare va avea loc în luna decembrie 2010, după ce se vor finaliza toate atelierele creative în şcoli şi universităţi.

Despre Dremel

Dremel este una din mărcile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte DIY, dar şi profesioniştilor. Uneltele Dremel sunt special create pentru proiecte precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, şi alte hobby-uri creative.

De la invenţia primei unelte multifuncţionale rotative din lume, de către A. J. Dremel, în anul 1932, Dremel a devenit un brand de încredere în această categorie, asigurând unelte pentru o mare varietate de tipuri de utilizatori. Datorită designului şi calităţii, unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, versatile, care lucrează la viteze înalte şi pot fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel. Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, indiferent dacă sunt proiecte creative sau funcţionale, adresându-se atât utilizatorilor profesionişti, cât şi celor pasionaţi de proiectele DIY.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa pagina Dremel.
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !

Alte articole din Companii


 Primaria Giurgiu


Newsletter


Editorial
București - falimentul administraţiei locale
kivu_mircea.jpg
Un editorial de Mircea Kivu, publicat în ziarul "România Liberă" Citeste


Analiza
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. Citeste


Interviu
Luminița Chivu (INCE): "România nu are prea mulți salariați în sectorul public, ci prea puțini în sectorul privat"
chivu_luminita.jpg
Problema României nu este neapărat aceea că sunt prea mulți salariați în sectorul public, ci faptul că sunt prea puțini angajați în sectorul privat și mulți dintre aceștia sunt plătiți cu salariul minim, care este foarte scăzut, a declarat într-un interviu pentru Agerpres, Luminița Chivu, director general al Institutului Național de Cercetări Economice "Costin C. Kirițescu" (INCE), din subordinea Academiei Române. Citeste


Compania saptamanii
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă"
mangalagiu_iulian.jpg
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi", afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. Citeste


Eveniment
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
urbanconcept_2016_1.jpg
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. Citeste

agerpres.ro

Semnal Editorial
Raportul anual Administratie.ro 2015 este acum disponibil pentru descărcare gratuită!
Echipa redacţională a portalului Administratie.ro are plăcerea să anunţe finalizarea Raportului anual pe 2015, o sinteză a celor mai importante evenimente, proiecte şi declaraţii de anul trecut în domeniul administrației publice. Raportul Administratie.ro 2015 a apărut ca rezultat al interacțiunii dintre portalul Administratie.ro și cititorii săi, în covârșitoare parte reprezentanți ai instituțiilor publice din România. Citeste

Vizitatori
counter