Apar primele parcari private in Targu-Jiu

Targujienii care vor sa detina un loc de parcare propriu vor avea aceasta ocazie probabil anul viitor. Reprezentantii Primariei Tg. Jiu fac deja verificari si analizeaza posibilitatea ca, doritorii unul loc de parcare sa poata opta pentru acest lucru, contra cost.
Prin acest demers, reprezentantii municipalitatii raspund solicitarilor venite din partea cetatenilor, doritori ai unui loc de parcare. Aceasta initiativa va duce si la disparitia din parcarile publice a autoturismelor puse la vanzare de diversi cetateni.

Momentan, detinatorii unui garaj in municipiu platesc la primarie, anual aproximativ 100 de lei. La o suma aproximativ egala ar putea sa ajunga si cei care doresc sa detina, pe viitor, un loc privat de parcare.

“Totul este momentan in faza de discutie asta pentru ca acum se fac verificari si se analizeaza cum vor fi amenajate viitoarele parcari private. Costurile nu vor fi mai mari decat cele pe care le platesc acum cei care detin garaje in municipiu”, a declarat Ramona Evulescu, purtatorul de cuvant al Primariei Targu-Jiu.

Primaria Tg. Jiu se implica astfel pentru gasirea unei solutii convenabile pentru numerosii detinatori de autoturisme.