Alina Gorghiu: ”Nu văd normală limitarea mandatelor unui primar”

gorghiu_alina2.jpgCopreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminică, la Alba Iulia, că nu i se pare corectă limitarea numărului de mandate pe care le-ar putea îndeplini un primar ales, menţionând, în acest context, că abia de la al doilea mandat un edil local învaţă “ce are de făcut la locul de muncă”.
Ea a menţionat că PNL nu are un punct de vedere politic pe acest subiect, precizând că este vorba de o opinie personală.

“Nu avem (PNL, n.red.) un punct de vedere politic pe acest subiect, ştiu că este o iniţiativă legislativă deja depusă în Parlamentul României, dar cu siguranţă vom avea un punct de vedere. Eu vă spun că nu văd normală limitarea mandatelor, abia după al doilea mandat cred că un primar învaţă ce are de făcut la locul de muncă, ca şi un parlamentar. Nu cred că limitarea este cea care asigură calitatea în administraţia publică locală sau centrală, dar vă asigur că buna credinţă, caracterul, echilibrul omului pus într-o funcţie publică sunt cele care contează atunci când faci o analiză a rezultatelor acelui primar”, a spus Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL s-a aflat duminică dimineaţă la Alba Iulia, după care a vizitat oraşul Cugir, unde a participat la inaugurarea unei aripi a spitalului din localitate şi la festivalul “Toamna cugireană”. AGERPRES