Acum puteţi comanda online Anuarul www.Administratie.ro 2009-2010!

anuar2010_coperta.jpgÎn luna iunie a fost lansat Anuarul www.Administratie.ro, ediţia 2009-2010, volum editat de Portalul www.Administratie.ro – Liderul informaţiei în administraţie.

Lucrarea, tipărită în condiţii grafice foarte bune, este structurată pe criterii geografice, pentru uşoara sa consultare. Anuarul cuprinde prezentarea prefecturilor, a consiliilor judeţene şi a primăriilor de municipii, oraşe şi comune, cu date detaliate de contact (adresa poştală, telefon, fax, email, adresa web) şi CV-urile persoanelor din conducerea acestor instituţii (data şi locul naşterii, studii, activitatea profesională, activitatea politică, date personale de contact, foto).

Lucrarea a ajuns deja la ediţia a IV-a, are peste 600 de pagini, prezentând aproximativ 600 de instituţii şi circa 900 de persoane din administraţia publică centrală şi locală. De asemenea, Anuarul are şi un bogat conţinut editorial, cuprinzând analize, sinteze şi interviuri de interes pentru domeniul administraţiei publice.

Preţul unui volum este de 295 RON, incluzând TVA şi taxele de transport. Pentru cantităţi mai mari de 10 volume, beneficiaţi reduceri de preţ. Pentru amănunte în această privinţă, vă rugăm să contactaţi pe Ioana Rusu-Preda, la tel. 0232.240626 sau email ioana.preda@osc.ro.
COMANDAŢI ACUM!.