A început înscrierea celor mai importante proiecte derulate în acest an pentru premiile GALEI ADMINISTRATIE.RO, de pe 25 octombrie!

Cea de-a XIV-a ediţie a Galei Administraţie.ro  – eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu – va avea loc pe 25 octombrie 2017, la Ana Hotels în Poiana Brașov.

Gala Administrație.ro va premia – ca în fiecare an – celemai valoroase proiecte derulate sau finalizate în 2018 de instituțiile administrației publice locale și centrale din România. Orice instituţie din administraţia publică poate înscrie proiecte la Gala Administratie.ro.

VĂ INVITĂM SĂ COMPLETAȚI ONLINE FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIEREA PROIECTELOR PÂNĂ ÎN DATA DE 5 OCTOMBRIE AICI: http://www.administratie.ro/formular-inscriere-proiecte-pentru-gala-administratie-ro-2018/

Cele mai valoroase proiecte înscrise la fiecare categorie specifică vor fi premiate în cadrul Galei Administratie.ro 2018, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative din instituțiile administrației publice, al asociațiilor profesionale din domneiu și al mediului universitar. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul Administratie.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administrației publiceva fi precedată de un Seminar dedicat Managementului modern înadministrație.

La cele 13 ediții ale Galei Administrație.ro desfășurate până acum au fost prezenți peste 1.500 de participanți și s-au acordat 400 de Premii de Excelență, din 11 domenii specializate ale administrației publice.