A fost anuntat candidatul PSD la primaria Slobozia

Partidul Social Democrat Ialomita si-a anuntat, in mod oficial, candidatul pentru Primaria municipiului Slobozia, la alegerile care se vor desfasura in luna iunie: inginerul Gabi Ionascu.
Gabi Ionascu a fost viceprimar al municipiului Slobozia, in perioada 1992-2003, si primar incepand din anul 2003 pana in prezent. Anuntul privind candidatura acestuia la functia de primar a fost facut mai devreme de lansarea oficiala a tuturor candidatilor social-democrati din judet, pentru a pune capat unor zvonuri, potrivit carora Gabi Ionascu ar candida din partea altui partid.

“Am fost nevoiti sa reafirmam acum acest lucru, ca urmare a unei serii, care parca nu se mai sfarseste, de materiale de presa care vorbesc despre discutii fantasmagorice, intalniri si versiuni de posibile candidaturi ale liderilor PSD in numele altor partide”, a subliniat Silvian Ciuperca, presedintele filialei Ialomita a PSD.

Acesta a adaugat ca “intentiile celorlalte partide politice, de racolare a lui Gabi Ionascu, arata slabiciunea si lipsa resurselor umane la nivelul acestora, confirmand, totodata, faptul ca Gabi Ionascu este principalul favorit in competitia electorala pentru functia de primar al municipiului Slobozia”.

Gabi Ionascu a tinut sa-si reconfirme pozitia in PSD, precizand ca este membru al unui partid de stanga. ”Dincolo de aceasta afirmatie, toate discutiile sunt speculatii, fara doar si poate, care, la un moment dat, pot fi si explicate”, a spus Ionascu.

Pana in prezent, doar PSD si PD-L si-au anuntat candidatii pentru Consiliul Judetean Ialomita si primaria municipiului Slobozia. Pentru Consiliul Judetean, PSD il are drept candidat pe actualul presedinte, Silvian Ciuperca, iar PD-L pe Cazacu Marinica, fost prefect si inspector guvernamental. Pentru Primaria municipiului Slobozia, PD-L l-a anuntat recent pe Razvan Mocanu.