85 de proiecte depuse la Consiliul Judeţean Satu Mare pentru obţinerea unor finanţări

Un număr de 85 de proiecte au fost depuse pentru finanţare nerambursabilă la Consiliul Judeţean Satu Mare, în vederea desfăşurării unor acţiuni culturale, sportive şi pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri.

“Consiliul Judeţean Satu Mare a închis sesiunea de depunere a proiectelor pentru acţiuni culturale, sportive şi pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, desfăşurate în anul 2018. Până la termenul limită, 11 aprilie, au fost depuse 58 de proiecte la secţiunea Cultură, 17 proiecte pentru secţiunea Sport şi 10 proiecte pentru Centenar. În perioada următoare, comisiile constituite vor derula activităţi de evaluare a proiectelor depuse. Cele care vor întruni punctajele necesare susţinerii financiare, vor beneficia de fonduri nerambursabile, alocate din bugetul propriu al judeţului Satu Mare, în valoare totală de 1.800.000 de lei”, precizează sursa citată.

Din totalul sumei alocate de CJ, 800.000 de lei sunt destinaţi proiectelor pentru cultură, 500.000 de lei pentru Sport şi 500.000 de lei pentru evenimente dedicate Centenarului. AGERPRES