4.300 de persoane primesc tichete sociale de 100 de lei de la Primăria Slatina

slatina_primaria.jpgPrimăria Slatina a analizat cererile depuse în vederea acordării de tichete sociale şi a stabilit că 4.300 dintre solicitanţi vor primi tichete în valoare 100 de lei pentru fiecare beneficiar, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Mugurel Manea.

Acesta a anunţat că distribuirea tichetelor sociale se va face începând din 28 noiembrie, prin poştă, iar beneficiarii le vor putea folosi la 76 de magazine alimentare, farmacii, supermarketuri şi magazine de haine şi jucării.

Începând din acest an, Primăria Slatina acordă tichete sociale în valoare de 100 de lei de beneficiar pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat precum şi pentru pensionarii cu venituri lunare mai mici de 800 de lei.

Cererile de tichete sociale s-au depus în a doua parte a lunii septembrie şi în octombrie şi numărul total de cereri a fost de 4.500.

Tichetele sociale, în valoare de 100 de lei pentru fiecare beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de igienă personală, produse farmaceutice, îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Primăria Slatina va acorda tichete sociale de două ori pe an, înainte de sărbătorile de Crăciun şi de Paşte. AGERPRES